Een website moet doelstellingen behalen. Punt.

digitaal creëren
"

Bedrijfswebsites

We houden niet van “pretty-but-useless” websites. Onze ambitie is om bedrijven online te laten groeien. We stoppen niet als een website “af” is. wij gaan the extra mile door de website periodiek te analyseren, bij te werken en te verbeteren.

Concreet: We bouwen gebruiksvriendelijke en goed vindbare maatwerk websites met WordPress. Dankzij dit open source CMS kunnen we efficiënt je website bouwen, en snel schakelen wanneer er nieuwe functionaliteiten nodig zijn. Bovendien kan je zelf alles super gemakkelijk beheren.

Zo maken we dat sterk:
 

  • Een duidelijk plan met doelstellingen.
  • Wireframes, flow-charts, funnels… We got you!
  • Designs en prototypes op maat
  • Gebouwd met WordPress
  • SEO, performance, usability. Check!
  • Analyseren, rapporteren, implementeren, groeien.

Meteen een sterk gesprek? Maak een afspraak

Iedere pixel en elke regel code speelt een essentiële rol in het vormgeven van jouw digitaal meesterwerk.

E-commerce

Online verkopen? Wij bouwen met behulp van Woocommerce –de populaire e-commerce plugin voor WordPress– een sterke webshop die perfect bij jouw bedrijf past. We ontwerpen de shop op maat, en focussen hierbij steeds op gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en ROI.

Maatwerk

Wij geloven in maatwerk, maar we moeten het wiel niet opnieuw uitvinden. Al onze projecten worden ontworpen en gebouwd om de doelstellingen van jouw project zo efficiënt mogelijk te behalen. We creëren unieke designs en hanteren per project een overwogen mix van op maat gemaakte en open-source oplossingen, om van jouw merk een succes te maken.

benieuwd naar wat we voor jou kunnen bouwen? Contacteer ons

Online groeien? Samen staan we sterk