Een sterk merk is meer dan een mooi logo. Het is de combinatie van karakter, boodschap, en look ’n feel.

digitaal creëren
"

Strategie

Jouw online aanwezigheid vergroten? Klanten aantrekken, overtuigen en behouden? Een goeie strategie vormt het fundament voor de creatie van je brand, content, website, en marketing activiteiten. In de grootste zin van het woord betekent strategie “eerst denken, dan doen.” We verzamelen inzichten door met jou rond tafel te zitten. Aan de hand van analyses en strategische inzichten bepalen we de juiste koers. Door samen te denken maken we je merk sterk.

Strategie

Meteen een sterk gesprek? Maak een afspraak

Branding

We onderzoeken en definiëren het karakter en de tone-of-voice van je onderneming, en hoe die de basis vormt voor een uniek, sterk merk. We bepalen samen hoe jouw onderneming origineel en met lef in de markt kan staan.

We brengen je doelgroepen in kaart, zodat jij weet met wie je best connectie maakt. We brengen je merk tot leven door middel van activatie. We realiseren we alle uitingen van het merk, digitaal én in real life.

Zo maken we dat sterk:
 

  • We creëren een duidelijk en sterk merkbeeld
  • Een positionering zo klaar als een klontje
  • De definitie van hoe jouw merk zich onderscheidt
  • Een merkstrategie met lef
  • De vertaling van je identiteit in een brand book

Branding is de sleutel tot het onderscheiden van de massa.

Design

Wanneer je brand bepaald is, is het minstens even belangrijk dat deze ook correct en consequent wordt ingezet. We verbinden je doelgroep met jouw merk door de creatie van alle online en offline communicatie. Denk aan je website, advertenties en social media kanalen, je e-mail handtekening, drukwerken,… Nu maken we je merk pas écht sterk.

Over ons - Sterk Merk

Online groeien? Samen staan we sterk